perspective.brussels doet mee aan het Irisfeest 2024!

Sunday 05 May 2024

12:00 - 18:00

Posted on 19 April 2024

 


© visit.brussels

Op zondag 5 mei viert het Irisfeest de 35ste verjaardag van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. perspective.brussels en vele andere organisaties zullen aanwezig zijn in het Warandepark met tal van leuke activiteiten!

Het Irisfeest is niet alleen een gelegenheid om Brussel te (her)ontdekken, maar ook om de mensen te ontmoeten die werken voor de verschillende gewestelijke overheidsdiensten.

Op zondag 5 mei van 12 tot 18 uur is het Perspective-team opnieuw aanwezig in Public Village in het Warandepark met enkele ludieke spelletjes om op je verschillende vragen te antwoorden.
Op het programma van onze stand staat een gloednieuw spel om je kennis over Brussel en de manier waarop het grondgebied verdeeld wordt, te testen.

Wonen, onderwijs, ontspanning, frisse lucht, voeding, gezondheidsvoorzieningen, werk ... de stad heeft vele functies! Hoe zijn deze functies verdeeld over ons grondgebied? Is een bepaalde wijk vooral gericht op huisvesting of industrie? Ons Gewest zal je misschien nog versteld doen staan! Perspective gaat de uitdaging aan om het Gewestelijk bestemmingsplan (GBP) op een eenvoudige en amusante manier uit te leggen.

En voor de kleintjes, maar ook voor de wat oudere kinderen, zullen Kaplas (bouwblokjes) en bouwmodellen ongetwijfeld de nodige inspiratie opleveren!
Wil je meepraten over onze verschillende projecten en opdrachten en onze teams ontmoeten? Kom dan zeker op zondag 5 mei naar het Warandepark.