perspective.brussels doet mee aan het Irisfeest 2019!

Sunday 05 May 2019

12:00 > 18:00

Posted on 5 April 2019

 


© perspective.brussels

 
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest viert haar 30-jarig bestaan en u bent uitgenodigd om dit samen met perspective.brussels te vieren, op zondag 5 mei.

Het Irisfeest biedt de gelegenheid om de verschillende openbare diensten en agentschappen van het Brussels Gewest te leren kennen en de mensen, die er deel van uitmaken, te ontmoeten. En dit jaar is het dubbel feest, want ook de Brusselse tram wordt in de bloemetjes gezet. 

Allerlei activiteiten worden opgezet om 150 jaar tram in Brussel te vieren, van een tramoptocht tot het Europees kampioenschap voor beste trambestuurder. Het programma wordt verder aangevuld met optredens, een Electro Night en verschillende culturele en ludieke activiteiten in de verschillende gemeenten.

Op zondag 5 mei van 12u tot 18u kan u dan weer bij perspective.brussels terecht in de Public Corner in het Warandepark, met hun spel over de ideale wijk. Voor de allerkleinsten is er Kapla om de hoogste toren, een brug of eender welke andere constructie te bouwen. 

Op zaterdag 4 mei van 14u tot 18u bent u eveneens uitgenodigd om kennis te maken met de historische site van de Kazernes van Elsene, oftewel Usquare, via een speurtocht!

Tot dan!