Volgende stap voor het stadsproject Bordet: een online raadpleging

16 november 2020 > 29 november 2020

Enquête

16 > 29 November 2020

Posted on 12 November 2020

 


 

 

De Bordet-wijk is in volle ontwikkeling. Ze kan uitgroeien tot een nieuwe kwalitatieve toegangspoort tot de stad, waar stedelijke functies en economische functies hand in hand gaan.

Met het stadsproject Bordet wenst perspective.brussels de verschillende geplande transformaties te integreren in een coherente visie. Momenteel loopt er een participatieactie waarbij inwoners hun ideeën, opmerkingen en opvattingen kunnen delen.

Zo werd er op 24 oktober een participatieve wandeling georganiseerd. Mede dankzij de input van de bewoners en gebruikers van de wijk leverde die al een beeld op van de mogelijkheden en kansen om de vele stedelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

De volgende stap is een online raadpleging. Van 16 november tot 29 november kan iedereen die betrokken is bij de Bordet-wijk (bewoners, gebruikers, winkeliers, voorbijgangers,...) hieraan deelnemen en ons zijn of haar mening geven over verschillende onderwerpen met betrekking tot de leefomgeving.. Meteen dé kans om uw ideeën - zelfs de gekste - te delen.

U kan uw mening geven via onze online vragenlijst.

De raadpleging is een aanvulling op de diagnose van het gebied Bordet-Defensie door Perspective. Die publicatie is een analyse van het gebied vanuit verschillende thema's: demografie, mobiliteit, milieu, etc. Ze biedt een synthetisch overzicht van bestaande studies en een analyse van statistische gegevens, veldonderzoeken en bijeenkomsten van actoren. De diagnose streeft naar een fijnmazige kennis van het gebied en de omliggende buurten om uitdagingen en prioriteiten te definiëren.

Vragen?
bordet@perspective.brussels