EXPO | Inside Perspective

Een kijkje op de beroepen van stedelijke programmering

Tentoonstelling

05 juli 2023 > 24 maart 2024

Gepubliceerd op 7 juni 2023

 

Expo Inside Perspective
Expo Inside Perspective
 
Naamsestraat 59 - 1000 Brussel

Dit is een primeur! Kom naar de tentoonstelling "Inside Perspective" en ontdek van dichtbij wat wij doen, welke beroepen er zijn bij stedelijke programmering en welke facetten er verbonden zijn aan het werken in ons team!

Met een overzicht van onze werkprocessen, planningstools en een aantal projecten die in onze Brusselse wijken zijn gerealiseerd, wil deze intern opgezette tentoonstelling een beter beeld schetsen van de werkprocessen met onze verschillende teams en de partners waarmee wij samen werken aan een Gewest dat voortdurend in ontwikkeling is!

Om iedereen een zo volledig mogelijk beeld te geven van Perspective als centrale speler voor stedelijke programmering, vertrekt de tentoonstelling vanuit onze werkprocessen: een kort overzicht van de statistische en territoriale analyse bij stedelijke programmering.

Benieuwd naar concrete veranderingen voor jouw buurt? Ken je het verschil tussen een "SVC" en een "RPA"? Tijdelijke bezetting, wat is dat? En is Brussel echt een van de groenste steden in Europa? Aan de hand van panelen, maquettes, (ontwerp)tekeningen, video's, kaarten, interviews en foto's dompelt Perspective je onder in de wereld van ruimtelijke ordening.