Publieke raadpleging voor het toekomstige programma ESPON 2021-2027

Geef uw mening!

Gepubliceerd op 16 juli 2020

 


© ESPON.be

Het Europese territoriaal onderzoeksprogramma ESPON organiseert een publieke raadpleging ter voorbereiding van het nieuwe programma ESPON 2021-2027.

Het ESPON-programma (ESPON - European Spatial Planning Observation Network) ondersteunt de ontwikkeling van regionale territoriale beleidsmaatregelen in de Europese Unie.

Iedereen, persoon of instelling, die van mening is dat "het grondgebied telt" of dat de ruimtelijke dimensie belangrijk is, kan tot 19 augustus reageren.

De raadpleging bestaat in een zeer korte vragenlijst van 5 open vragen met betrekking tot de toekomstige ruimtelijke uitdagingen, de specifieke territoriale gegevens die nodig zijn om die uitdagingen aan te gaan en de specifieke steun die ESPON in de toekomst zou kunnen bieden.

De resultaten zullen waardevolle informatie opleveren met het oog op de opmaak van het nieuwe ESPON-programma 2021-2027.

Politieke beleidsmakers, administraties, onderzoekers, academici, studenten en zelfs burgers, uw mening helpt om het nieuwe programma van ESPON vorm te geven!

De publieke raadpleging is toegankelijk via https://www.espon.eu/consultation-2027.

Meer info